Chon-Ji winner of the Bloso campaign ‘Goed bezig’

chon-ji goebezigGentse Taekwon-Do sportclub wint prijscheque.

Aan de Gentse Taekwon-Do Sportclub Chon-Ji uit Oostakker werd deze maandag door Bloso een prijscheque overhandigd. Bloso, de sportadministratie van de Vlaamse overheid, schreef eind vorig jaar een wedstrijd uit waaraan alle Vlaamse sportclubs konden deelnemen. De wedstrijd heet ‘Sportclubs Zijn Goed Bezig’. Elke club kon een foto opsturen naar Bloso. Deze foto moest voldoen aan een van de volgende categorieën:

‘Samen Goed Bezig’, ‘Vrijwillig Goed Bezig’, ‘Goed Begeleid Bezig’ en ‘Fair Play’.

Uit alle inzendingen werden een aantal winnaars verkozen door middel stemming.

Van de 519 deelnemende clubs is Taekwon-Do Sportclub Chon-Ji is de enige Gentse winnaar in deze wedstrijd.

De prijscheque werd persoonlijk tijdens een Taekwon-Do training overhandigd door Bloso, in het bijzijn van Gents Schepen van Sport Resul Tapmaz, het hoofd van de Sportdienst Gent Wim Vandendriessche, de uitgenodigde pers en de familie en vrienden van de Taekwondoka’s.

Het prijzengeld zal gebruikt worden om extra materiaal aan te kopen voor de sportclub, zodat de leden nog beter en veiliger kunnen sporten. Kwaliteit en veiligheid staan centraal tijdens elke training.

De aanwezigen hadden naast het overhandigen van de cheque ook de mogelijkheid tot het bijwonen van de training. De jeugdafdeling (7-12j), de junioren (12-18j) en senioren (18+) zijn momenteel druk aan het trainen voor het Belgisch Kampioenschap dat op 22 februari in Lokeren plaatsvindt.

– Meer informatie over Bloso en de winnaars van de wedstrijd? www.sportclubszijngoedbezig.be.

Leave a comment